I denne uge er det et år siden, at vi skrev under på købskontrakten. Efter nogle meget nervepirrende uger, hvor der faktisk også var en anden interesseret køber. Heldigvis valgte vi at byde den rigtige pris, så det blev vores!

Dengang stod der et gammelt, faldefærdigt hus. Grunden var groet til flere steder af thujabuske og store træer. Der var kæmpe rodebunker osv. Vi kunne dengang ikke drømme om, hvilket arbejde der lå foran os. Og måske en smule naive troede vi, at vi ville flytte ind sensommeren 2017. Men, vi er blevet meget klogere det sidste år 😉 Der var mere end bare thujabuske, træer der skulle fældes, rodebunker (x1.000.000). Vi løb ind problemer med finansiering, et hus der først skulle gøres mindre, så større og så lidt mindre igen. Opstartsdatoer der blev rykket, fordi vi ikke var klar. Et hus der pludseligt skulle i landzone høring. Vi har virkelig lært meget! Og vigtigst af alt: ingen af os har på noget tidspunkt fortrudt vores store projekt 🙂

Status på byggeriet er at vi i sidste uge, uge 33, fik lagt tag på hele huset. Vi har valgt en mat sort tagsten. Og det er vi virkelig tilfredse med.
I denne uge har byggeriet stået stille, da vores tømmer holder ferie. Men på mandag går han i gang igen, og så har han cirka 3 ugers arbejde tilbage, inden vi kan gå i gang selv.
Det han skal lave inden vi kan overtage er: lave gavlene færdige (lukke dem), sætte tagrender op – her har vi valgt zinktagrender, montere vinduer og døre (shit vi glæder os til at se det!), lave de vindafstivende vægge færdige, ordne væggene mellem køkkenalrummet og de to længer og sætte det yderste lag af den indvendige isolering op.

  Asterix føler sig allerede hjemme herude, og har testet nogle af hans mange kommende udkigsposter fra huset 😉

Og så har vi fået bestilt køkken, badeværelser og bryggers. Men det må få et indlæg for sig 🙂
Rigtig god weekend!
/Pernille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *