Sikke en weekend! Fredag eftermiddag mødtes vi alle fire ude på grunden, hvor Jeannette havde brugt det meste af dagen på at flytte ting væk fra huset. Vi fik et overblik over, hvad der skulle ske i weekenden og i hvilken rækkefølge.
Lørdag rykkede Bjørns far og fire af hans venner ind sammen med os. Vi fik revet det ned indvendigt, som vi må gøre selv. Det var fx at rydde bryggerset, badeværelse, fjerne ikke bærende vægge osv. Udenfor blev et udhæng fjernet, møddingen der var fuld med aske, søm og skruer (!!!) blev tømt og kørt på genbrugspladsen, vi fik lavet bål (igen – selvfølgelig) og pillet de fleste vinduer ud.

Vi har taget nogle billeder, både i fredags fra før vi begyndte at rive ned og lørdag. Inden fredag var der kun fjernet køkken, som vi har solgt til nogen på Langeland og fjernet alle gulvtæpper.
De første billeder af fra fredag:

Kig ned igennem huset, igennem stuerne og ned til udstuen.

Kig igennem huset fra udstuen.

Det, der engang var et køkken.

En af de gamle stuer, som er en del af det originale hus fra 1827.

Et af de gamle værelser, her var der engang stal.

Og så kom venner og familie og hjalp:

Det gamle udhæng røg på et par minutter.

Bjørns far og Lars fik taget næsten alle vinduerne ud af huset. Nu kan man for alvor se, at det er et hus, der skal rives ned.

Køkkenet blev rippet for klinker, hylder, vinduer og sokkel.

Badeværelset blev ryddet fuldstændigt for alt indhold (på nær toilettet), og så blev væggen mellem badeværelse og bryggers revet ned.

Væggen mellem køkken og bryggers blev også revet ned.

Sidst men ikke mindst, så blev væggen mellem de to værelser også væltet.

Nu mangler vi bare at få pillet de sidste vinduer ud, fjernet tag og træ på udestuen og ryddet ud i det gamle værksted og stalden, og så er vi klar til, at nedrivningsmanden kan rykke ind 🙂

/Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *