Vi er en familie bestående af fire voksne, der har taget den store beslutning, at bo sammen flere generationer. Vi skal derfor bo forældre, datter og svigersøn – og forhåbentlig en dag børnebørn, under samme tag.
I august 2016 købte vi, synes vi selv, en perle på Vestfyn, bestående af 2 hektar land. Midt på grunden står der lige nu et gammelt hus fra 1827, som skal rives ned, samme sted skal vi bygge vores kommende familiebofællesskab, et Trelleborg hus, hvor vi skal bo og leve sammen de næste mange mange år.

Her på bloggen kan I følge hele vores proces, fra drøm til virkelighed. Vi vil dele alt fra tanker om processen, til billeder og måske et par videoer. Det starter med oprydning af grunden, nedrivning af træer, nedrivning af hus og tilhørende bygninger, til vi får leveret et råhus af Trelleborg Huse, som vi efterfølgende selv skal bygge videre på indenfor og til sidst hvor vi kan flytte ind. Vi skal altså være selvbyggere med stort S. Det bliver, og er allerede, vildt spændende og hårdt, og skal helt sikkert nok blive rigtig godt, om et år eller to 😉

Rigtig god læselyst!

Jeannette & Lars (forældrene)
Pernille & Bjørn (datter og svigersøn)